Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila Beograd, otkup automobila u Beogradu

Otkup polovnih vozila

Otkup polovnih automobila kamiona džipova motora polovnjaka i drugih motornih vozila

Otkup polovnih vozila po najpovoljnijim uslovima i najboljim cenama! Otkup vozila svih marki, polovnjaka svih modela, godina proizvodnje vi prodajete, mi otkupljujemo. Reagujemo odmah po vašem pozivu i šaljemo naše agente na datu adresu. Plaćanje vršimo istog dana, u kešu i na ruke. Lako, brzo, efikasno!

Naša firma za otkup polovnih automobila pažljivo vrši procenu polovnog vozila koje imate na prodaju bez obzira na pređene kilometre i stanje. Možete da budete sigurni da kod nas dobijate najviše za vaš polovan automobil uz najbržu isplatu. Procenu automobila vršimo na osnovu srednje ekonomske vrednosti određenog modela i marke polovnog automobila i vozila uzimajući u obzir za svaki polovan automobil da je tehnički ispravan. Kada formiramo cenu, odnosno kada pravimo ponudu koju ćemo vam dati uzimamo u obzir više faktora. Svi faktori koje ćemo navesti utiču na visinu ponude, ali ne na našu želju da od vas vozilo i otkupimo. Dakle, zanima nas,pored opšteg stanja i izgleda vozila sve ono što se na prvi pogled ne vidi. Pređena kilometraža, stanje motora, kočionog sistema, guma, dodatna oprema, klima uređaj, radio, tip felni, vrsta pogona i svi ostali detalji. Naši agenti su na raspolaganju 24/7 i spremni su da odgovore na svako vaše pitanje i nedoumicu. Kada nas pozovete, možemo vam dati besplatnu procenu polovnog automobila koji nudite, samo na osnovu stanja koje nam usmeno prenesete. Naša je preporuka da agent ipak dođe na licu mesta i da preciznu procenu, odnosno ponudu, uvidom u stanje vozila. Ako nam pak upit šaljete elektronskom poštom, odnosno mailom, najbolje je da uz opis uključite i fotografije polovnjaka. Mi ćemo vam s ponudom odgovoriti u što skorijem roku. Pošto napravimo dogovor za otkupnu cenu za vaš polovan auto mi ćemo vas isplatiti u kešu istog dana, tj.na licu mesta.

Plaćanje možemo izvršiti i preko računa zavisno od vaših potreba i izvršićemo prenos (potpisati kupoprodajni ugovor, ovlašćenje, platiti porez ) sa vašeg imena za određeni automobil. Vaš polovni automobil ne morate seljakati s jednog mesta na drugo jer ćemo ga mi odmah preuzeti i odvesti. Otkupljujemo sve marke i modele, od najstarijih pa do najmlađih u kakve god da se svrhe koristilo vaše vozilo. Vršimo otkup automobila i drugih vozila od prvih vlčasnika i otkupljujemo polovne automobile, u i van voznog stanja. Radimo otkup auta sa lizinga, rashodovane, od fizičkih i pravnih lica. Obavljamo sav administrativni posao oko prenosa vlasništva ili otplate lizinga. O kvalitetu naše usluge najbolje govore zadovoljni klijenti koji već godinama imaju poverenje u nas. Na aktuelnom tržištu polovnjaka postoji mnogo automobila koji su gotovo novi, imaju kompletnu opremu, nisu prešli veliku kilometražu. Često su i odlično očuvani, motor im je u savršenom stanju, a cena im je znatno niža nego cena novih automobila. Danas za pristojan novac možete kupiti vrhunski polovni automobil ili ga pak prodati i kupiti sebi odličan nov auto.

Smatramo da svoje vreme možete upotrebiti daleko pametnije nego čekajući pravog kupca na auto pijaci. Zašto biste se javljali na mobilni ili fiksni telefon i objašnjavali zainteresovani po sto puta kakav automobil nudite, zašto i pod kojim uslovima. Mi smo vaš idealan kupac, jer smo brzi, efikasni i znamo šta hoćemo- vaš polovni automobil! Javite nam se već danas i vaš polovni auto ćete prodati po vrhunskoj ceni!