Otkup vozila, polovnih automobila Beograd, Srbija

Otkup polovnih vozila, automobila, kamiona, motora, džipova

Otkup rashodovanih vozila

Otkup rashodovanih automobila
  • Otkup
  • Коментари су искључени на Otkup rashodovanih vozila

Otkup rashodovanih vozila za celu Srbiju, najbolji uslovi plaćanja i najbrža usluga. U mogućnosti smo da ceo proces za otkup rashodovanih automobila završimo za samo par sati. Plaćamo u kešu, na licu mesta ili preko računa u zavisnosti od želje klijenta.

Ljudi se često pitaju šta da rade sa rashodovanim vozilima. Nekada postoji nedoumica da li takava vozila uopšte nekome trebaju? Gde ih otpremiti, da li se mogu reciklirati ili odvesti na auto-otpad. Tu je i pitanje transporta…Mnogo pitanja i dilema a naizgled nema rešenja. Na vašu sreću mi imamo odgovore na sva vaša pitanja i dileme. Uglavnom su firme te koje se raspituju na koji način se mogu rešiti rashodovanih vozila. To ne znači da i privatna lica ne mogu prodavati rashodovana vozila. Vi ili vaša firma ne morate da imate trošak prilikom rashodovanja starih vozila, jer možete ostvariti novčanu dobit i van obavljanja osnovne delatnosti. Nudimo najkonkurentniju cenu pri otkupu vozila od firme bilo da su preduzeća državna ili privatna. Nudimo razne pogodnosti, veliki nivo profesionalizma i pouzdanost zbog čega imamo konstantan rast broja klijenata. Bez obzira gde se u Srbiji nalazi sedište firme, Beograd, Kragujevac, Novi Sad, Niš, Lozinica ili Negotin, kontaktirajte nas jer mi dolazimo po vozila. Naši agenti su na raspolaganju 24 sata dnevno, bez obzira na dan u nedelji. Nudimo vam i besplatnu procenu kao dodatnu uslugu. Vršimo otkup auta od kompanija svih delatnosti, vozila različitih namena i stanja, havarisanih, starih, polovnih, autobusa, kamiona, furgona ili drugih putničkih i teretnih vozila. Ne bavimo se njihovim stanjem, pređenom kilometražom, zanimaju nas samo papiri o vlasništvu. Plaćanje vršimo odmah, preko računa ili na ruke kako vama i vašoj firmi više odgovara. Mi završavamo sav administrativni posao, kao i posao prevoza vozila, bez dodatne nadoknade s vađe strane. Kada jednom budete sarađivali sa nama shvatićete zašto smo lider na tržištu i zašto na s klijenti cene.

Bavimo se otkupom vozila i automobila na teritoriji cele zemlje i godinama smo u poslu. Odlično poznajemo tržište i znamo kako se kreću cene za sve modele i marke vozila. Upravo zato su naši agenti u mogućnosti da vam ponude najbolju ponudu, koju sigurno nećete moći da odbijete. Došlo je vreme da rashodujete staro vozilo i uzmete novo ili investirate u nešto što želite. Zaradite novac od starog vozila i prodajte ga nama bez razmišljanja. Svaki minut je važan, zato ne čekate više i pozovite nas već danas.

Nazad na vrh